Web Analytics

Bröllop på Högbo Bruk

Sofie och Olle gifte sig den 4 juli 2015 i Oslättfors kyrka utanför Gävle, Sverige. Paret träffades 2006 precis i början av sina studier vid Uppsala Universitet. De var då bara 20 och 21 år gamla men visste redan från första stund att de hade hittat sitt livs kärlek. De föll för varandras humor och många gemensamma intressen, och redan samma år flyttade de ihop. Efter avslutade studier flyttade de till Stockholm för att arbeta, Olle som läkare och Sofie som ekonom. Under en sommarsemester 2013 i Toscana, Italien friade Olle i solnedgången bland vinrankorna på en av parets favoritvingårdar. När det var dags att börja planera bröllopet var valet enkelt. Olle är uppvuxen i Gävle och har sin familj där, Sofies mamma har bott där i många år. De hittade snart den finaste kyrkan de kunnat önska sig i den lilla bruksorten Oslättfors utanför Gävle. Kyrkan byggdes på 1800-talet och ligger på en liten udde ut i en liten sjö. Vigseln hölls med de närmsta 70 vännerna och familjen och musiken spelades av vokalistgruppen Erato. Efter vigseln hölls bröllopsfesten på Högbo Bruks Herrgård utanför Sandviken. Brudparet kom in till brudskålen med häst & vagn och därefter hölls middag och fest på herrgården. Efter middagen släppte gästerna upp svävande lanternor i den varma svenska sommarkvällen och festade därefter hela natten lång. 🙂

Bröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllop Högbo brukBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllop Högbo bruks hotel, bröllopsfotografBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Högbo brukshotel, bröllopsfotograBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrkaHögbo brukshotel,Bröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, Oslättfors kyrka, Högbo brukshoteBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, , bröllopsfotBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotog

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotog
Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotog

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopsfotogBröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, bröllopstårt
Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, , bröllopsfot

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, Laternor, brö

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, Laternor, brö

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, Laternor, brö

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, Golden Hour, b

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, Golden Hour, b

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, Golden Hour, b

Bröllopsfotograf stockholm, , Högbo brukshotel, , bröllopsfot

error: Content is protected !!