Web Analytics

Bröllop på Södertuna slott med blommande äppelträd.

Anna & Philip  gifte sig på  Södertuna slott utanför Södertälje i Sörmland

Södertuna Slott är en historisk plats där man bland annat kan njuta av den vackra engelska slottsparken, utsikten över Frösjön eller av de vackra kakelugnarna i slottets salonger.

Ett starkt vägande skäl till att Anna och Philip valde Södertuna slott var att personalen kunde ordna precis allt – från mat och dryck till fest och övernattning.

Anna & Philip fick en helt fantastisk bröllopsdag på detta fantastiska ställe

Fler bröllop på  härliga slott hittar ni här

”Vår bröllopsdag den 5 Maj blev allt vi hade kunnat drömma om och mer! Det allra viktigaste för oss var att få så mycket tid som möjligt tillsammans med våra gäster, speciellt eftersom många av dem hade rest långt för att få dela denna speciella dag med oss.

Att samla alla på Södertuna Slott, mitt i ett grönskande vackert Sörmland, var perfekt. Det bästa råd vi kan ge andra är att involvera vänner och familj i alla små och stora uppgifter som måste göras under dagen. Det gjorde att vi kunde slappna av helt samtidigt som det fick alla att känna sig delaktiga.”

Brudens klädsel: Brudklänning ”Jag var ganska nervös och orolig att jag inte skulle hitta min drömklänning i Sverige och hade siktet inställt på en shoppingtur till London. När jag letade inspiration online föll jag hela tiden handlöst för allt från By Malina,  så jag var rätt säker på att det var något sådant jag ville ha.

Det bästa med min klänning var att den var som gjord för att dansa i!

Södertuna SlottSödertuna Slott, Bröllop på  slottBlommande äppelträd på Södertuna slottBröllopsklänning By Malina BröllopssminkBrudsminkning på Södertuna SlottBrudsminkningBröllop på Södertunaslott, bröllopsklänning By Malina By Malina bröllopsklänning Bröllop på Södertuna SlottBröllop på Södertuna slott,  By Malina bröllopsklänning Bröllop på Södertuna,  By Malina bröllopsklänning Bröllop på Södertuna,  By Malina bröllopsklänning Bröllop på Södertuna SlottSödertunaslott, södertuna bröllop, bröllop södertunaslott,Södertunaslott, södertuna bröllop, bröllop södertunaslott,Södertunaslott, södertuna bröllop, bröllop södertunaslott,Södertunaslott, södertuna bröllop, bröllop södertunaslott,Bröllop på Södertuna Slott

First look, Södertuna slott,First look Södertuna slottFirst look Södertuna slottSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderBrudbukett, Pioner,

Bröllop på Södertuna Slott

Bröllopsklänning By MalinaSödertunaslott, södertuna bröllop, bröllop södertunaslott,Blommande äppelträd, Brudpar

Bröllop på Södertuna SlottBröllop på Södertuna SlottBrudpar på Södertuna slottSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söder

Södertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söder

Södertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söder

Södertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderBröllop i kyrkaSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, södertuna bröllop, bröllop södertunaslott,Södertunaslott, södertuna bröllop, bröllop södertunaslott,Södertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söder
Södertunaslott, södertuna bröllop, bröllop södertunaslott,

Södertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söder

Södertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderBrudskål på Södertuna slottSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söderSödertunaslott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söder

Brudfölje, By Malina brudklänningBröllop på Södertuna Slott, By Malina, bröllopsklänning By Malina, söder

error: Content is protected !!