Vigsel i Stockholm stadshus

Amanda & Eriks bröllop i Stockholm stadshus

Vigsel I stadshuset – Amanda och Erik hade sin vigsel i Stockholm stadshus en solig lördag i juli med sina allra närmaste. Stadshuset bjuder verkligen på fina miljöer och det var så roligt att få vara med på deras stora stund tillsammans.  Stadshuset är ett populärt turistbesök så man får alltid trixa lite för att inte få med för mycket människor i bakgrunden och man får inte vara för blyg, varken när det kommer till fotografen som får be folk flytta på sig och när det kommer till brudparet, som får räkna med att turister fotar dom glatt. Efter vigseln skålande i champagne med sina närmaste. Jag kan inte tänka mig  en finare dag att njuta av den stunden tillsammans. Tack för att jag fick dela dagen med er.

Fler bröllop från Stadshuset hittar ni här  

Stadshuset, Bröllop i Stadshuset,brollopsfotograf stockholm stadshus, bröllop i stadshuset, vigsel i stockholm stadshus, borgerlig vigsel fotografbrollopsfotograf stockholm stadshus, bröllop i stadshuset, vigsel i stockholm stadshus, borgerlig vigsel fotografvigsel i stockholm stadshusbrollopsfotograf stockholm stadshus, bröllop i stadshuset, vigsel i stockholm stadshus, borgerlig vigsel fotografbrollopsfotograf stockholm stadshus, bröllop i stadshuset, vigsel i stockholm stadshus, borgerlig vigsel fotografVigsel Stadshuset, Bröllop Stadshuset, Stadshuset, Bröllopsfotograf Anette BruzanStallmästaregårdenbrollopsfotograf,brollopsfotograf Stockholm, Fotograf, brollopsfotoBröllopsfotograf, Bröllop, Bröllopsfotograf Stockholm,brollopsfotograf stockholm stadshus, bröllop i stadshuset, vigsel i stockholm stadshus, borgerlig vigsel fotograf
Bröllopsfotograf, Bröllop, Bröllopsfotograf Stockholm,brollopsfotograf stockholm stadshus, bröllop i stadshuset, vigsel i stockholm stadshus, borgerlig vigsel fotograf

Similar Posts