Web Analytics

Bröllop på Högbergs gård – Lidingö

Björn och jag har jobbat ihop för många år sen, så när han ringde och fråga om jag vill fota deras bröllop så var det såklart en ära att få vara med på deras stora dag på  fantastiska Högberga gård på Lidingö

Vigseln var utomhus vid vattnet på Högberga gård. Fantastiskt ställe att gifta sig på, nära till naturen och vattnet precis utanför

Det regna mestadels av dagen, men lite regn betyder bara tur på  bröllopsdagen och ljuset blir fantastiskt inför fotograferingen. Kärlek när den som finast. Tack för att jag fick äran att vara med på er stora dag.

Brollopsfotograf Stockholm, Langangensgard, Hogbergagard, brollop, brollopsfoto,brollopsfotograf

Brollopsfotograf Stockholm, Langangensgard, Hogbergagard, brollop, brollopsfoto,brollopsfotografHogberga gard, brollopsfotograf,brollopsfotograf StockholmHogberga gard, brollopsfotograf,brollopsfotograf Stockholm
Högberga gard, bröllopsfotografHögberga gård, Bröllop Bröllop Högberga gård
Brudpar på Högberga gårdBröllop på Högberga gård

SHARE