Web Analytics

Sara & Alex träffades på en afterski i Vemdalen januari 2009 under den årliga studentveckan. Både Sara och Alex pluggade på Karlstad universitet och hade åkt upp med ett varsitt kompisgäng och introducerades redan första kvällen av en gemensam kompis. Sedan hängde de varje dag där uppe och hade sin första dejt när dom kom tillbaka till Karlstad.

Alex gick ner på knä och friade i deras gemensamma hem efter en trerätters middag på restaurang Tegelbacken i Stockholm 26 september 2017, där den kända kocken och ägaren av restaurangen, Markus Aujalay, hade serverat paret. Det var ett väldigt mysigt och romantiskt frieri och efteråt firade de med bubbel.

Igår fick jag äran att få dokumentera deras bröllopsdag på fantastiska Högbo Bruk  i Gävle.

En helt perfekt dag med gassande sol och massa tårar & skratt!

Fler sommar bröllop från Högbo hittar här 

Högbo, By Malina,

Bröllop Gävle

Bröllopsfotograf StockholmBrudbukett, Bröllopsblommor, PionerBy Malina, Bröllopsfotograf, Högbo Högbo kyrka

Bröllopsfotograf Tyresö, Bröllop Tyresö

By Malina Bridal Högbo BrukBröllopsdukningBrudklänning – By Malina

Läs om bröllop på Fårö HÄR

Läs om tidigare workshop här https://anettebruzan.com/2018/05/28/peachesmint-workshop-sweden-2018-2/

error: Content is protected !!