Web Analytics

Sara & Alex träffades på en afterski i Vemdalen januari 2009 under den årliga studentveckan. Både Sara och Alex pluggade på Karlstad universitet och hade åkt upp med ett varsitt kompisgäng och introducerades redan första kvällen av en gemensam kompis. Sedan hängde de varje dag där uppe och hade sin första dejt när dom kom tillbaka till Karlstad.

Alex gick ner på knä och friade i deras gemensamma hem efter en trerätters middag på restaurang Tegelbacken i Stockholm 26 september 2017, där den kända kocken och ägaren av restaurangen, Markus Aujalay, hade serverat paret. Det var ett väldigt mysigt och romantiskt frieri och efteråt firade de med bubbel.

Igår fick jag äran att få dokumentera deras bröllopsdag på fanstasiska Högbo Bruk .

En helt perfekt dag med gassande sol och massa tårar & skratt!

Högbo, By Malina, Bröllopsfotograf Stockholm, By Malina

By Malina, Bröllopsfotograf, Högbo Brudbukett, Bröllopsblommor, PionerHögbo kyrka By Malena, Högbo Bruk

Högbo Bruk, By Malina Högbo Bruk

By Malena, Hogbo brukBrudklänning – By Malina

Läs om bröllop på Fårö HÄR

Läs om tidigare workshop här https://anettebruzan.com/2018/05/28/peachesmint-workshop-sweden-2018-2/

SHARE