Web Analytics

Bröllop på Fårö

Ännu ett magisk bröllop på Fårö. Jag blir lika hänförd varje gång jag kommer till denna vackra ö och härliga Gåsemora gård.

Så fantastiskt vackert. Varenda cell i hela kroppen andas in lugnet som finns på denna ö. Bahira & Arvid fick en helt fantastik dag med strålande sol på din persiska utomhus vigsel vid vattnet.Bahira bar en fantastisk klänning från Milagro. En helt magisk dag på alla sätt, älskar bröllop på Gotland!

 Hästar i dimman på FåröMilagro, PronoviasBrudtärnor, Tärnklänningar, bröllopCaroline SvedbomTärnor, Tärnklänningar, Brudbukett, Bröllopsfotograf Fåröbröllopsfotograf stockholm, Fårö, gotland, bröllop på gotland, anette bruzanRose and Born
Fårö, Bröllopsfotograf GotlandFårö, Gotland, Bröllopsfotograf, Anette Bruzan Fårö, Gotland, Bröllop på FåröPersisk vigsel, Fårö, Gåsemora gård
Persisk vigsel, Fårö, Gåsemora gårdPersisk vigselFårö, Gotland, Bröllop på FåröStoragåsemora gård, Fårö, Gotland

error: Content is protected !!