Web Analytics

Arvid & Bahiras magiska bröllop på Fårö, Gotland!

Ännu ett magisk bröllop på Fårö. Jag blir lika hänförd varje gång jag kommer till Fårö och vackra Gåsemora gård. Så fantastiskt vackert. Varenda cell i hela kroppen andas in lugnet som finns på denna ö. Bahira & Arvid fick en helt fantastik dag med strålande sol på din persiska utomhus vigsel vid vattnet.

En helt magisk dag på alla sätt, älskar bröllop på Fårö!

Bahiras klänning – Milagro

Arvids kläder  –  Rose and Born

Ringar –  Michael O´Dwyer Goldsmith

Örhängen – Caroline Svedbom

Tack till min assistent Elisabeth och Mamad för alla skratt 🙂


Hästar, Dimma, Fårö
Milagro, PronoviasBrudtärnor, TärnklänningarCaroline Svedbom, Bröllopsfotograf Gotland, Bröllops FåröTärnor, Tärnklänningar, Brudbukettbröllopsfotograf stockholm, Fårö, gotland, bröllop på gotland, anette bruzanRose and Born
Fårö, Bröllopsfotograf GotlandFårö, Gotland, Bröllopsfotograf, Anette Bruzan Fårö, Gotland, Bröllop på Fårö
Persisk vigselFårö, Gotland, Bröllop på FåröStoragåsemora gård, Fårö, Gotland

SHARE