Web Analytics

Ännu ett magisk bröllop på Fårö. Jag blir lika hänförd varje gång jag kommer till denna vackra ö och härliga Gåsemora gård.

Bröllop på Fårö och en helg tillsammans med sina vänner och familj kan det bli bättre? Der är så fantastiskt vackert på Fårö, varenda cell i hela kroppen andas in lugnet som finns på denna ö. Raukarna, det karga landskapet och havet som alltid är närvarande gör denna plats magisk och en fantastisk plats för ett bröllop. Bahira & Arvid fick en helt fantastik dag med alla sina gäster. Solen strålande  på den persiska utomhus vigsel vid vattnet. Bahira bar en underbar klänning från Milagro på Karlavägen och vackra smycken från Caroline Svedbom.  En helt magisk dag på alla sätt, älskar bröllop på Gotland!

Planerar ni bröllop på Fårö? Ta med mig, får inte nog av detta vackra landskap.

MUA Haircut Gotland

Bröllopsklänning Milagro

 Hästar i dimman på FåröMilagro, PronoviasBrudtärnor, Tärnklänningar, bröllopCaroline SvedbomTärnor, Tärnklänningar, Brudbukett, Bröllopsfotograf Fåröbröllopsfotograf stockholm, Fårö, gotland, bröllop på gotland, anette bruzanRose and Born
Fårö, Bröllopsfotograf GotlandFårö, Gotland, Bröllopsfotograf, Anette Bruzan Fårö, Gotland, Bröllop på FåröPersisk vigsel, Fårö, Gåsemora gård
Persisk vigsel, Fårö, Gåsemora gårdPersisk vigselFårö, Gotland, Bröllop på FåröStoragåsemora gård, Fårö, Gotland

SHARE