Web Analytics

Trädgårsbröllop på Ulriksdals Slottträdgård!

Anna & Tim från England valde att ha sitt bröllop på vackra Slottsträdgården Ulriksdal. Första gången jag var där. Blev helt kär i den underbar miljö, goda vegetariska maten och doften av blommor överallt. Ett perfekt ställe för ett avslappnat trädgårdsbröllop. Jag som älskar blommor och växter trivdes som fisken i vattnet.

Den blomstrande handelsträdgård är en naturskön upplevelse året runt. ”Ladan”, med 6 meters takhöjd och stora gröna växter, rymmer 40–100 middagsgäster. Brudparet har samtidigt tillgång till innergården (utomhus) samt yttre och inre gårdshuset. Här kan närmare 200 gäster mingla.

Kan varmt rekommendera Slottsträdgården Ulriksdal för bröllop

Ulriksdals slottsträdgård, Ulriksdal, Slottsträdgården, Anette Bruzan, Bröllop UlriksdalsBröllop på Ulriksdals SlottsträdgårdUlriksdal,Bröllop på Ulriksdals SlottsträdgårdSlottsträdgården Ulriksdal,Bröllop på Ulriksdals SlottsträdgårdBröllopsfotograf Stockholm, Slottsträdgården Ulriksdal,Bröllop på Ulriksdals SlottsträdgårdRosendals trädgård; Ulriksdal, Bröllopsbilder; BröllopsfotografRosendals trädgård; Ulriksdal, Bröllopsbilder; BröllopsfotografRosendals trädgård

SHARE