Bröllop på Lejondals slott

Fantastiskt bröllop på Lejondal slott igår.

Lejondals Slott är ett riktigt sagoslott som skapat för ett drömbröllop!

Slottet stod färdigt 1892 och har under årens lopp haft förmånen att hålla åtskilliga bröllop i slottssalen. Första gången jag var där men hoppas på fler gånger. Så fint att man kan ha vigseln utomhus vid vattnet.

Hannah & Jake från USA valde att gifta sig på fina slottet i Bro. Vacker utomhus vigsel med en fantastisk utsikt.  Massor av fina äppelträd att fotograferas vid och sagolikt god mat på slottet.

Jag har verkligen det bästa jobbet.

Lejondal SlottBröllop på Lejondal slottTärnor, tärnklänningar buketter, lila klänningar Brudbuketter, bukett, LilablommorBröllopsfotograf, Lejondalslott, Utomhusvigsel,Bröllop, SlottBröllopsfotograf, Lejondalslott, Utomhusvigsel,Bröllop, SlottBröllopsfotograf, Lejondalslott, Utomhusvigsel,Bröllop, SlottBröllopsfotograf, Lejondalslott, Utomhusvigsel,Bröllop, SlottBröllopsfotograf, Lejondalslott, Utomhusvigsel,Bröllop, SlottBröllopsfotograf, Lejondalslott, Utomhusvigsel,Bröllop, Slott
Bröllop på Lejondal slott Lejondalslott, Utomhusvigsel,Bröllop, SlottUtomhusvigsel,Bröllop, SlottBröllopsfotograf, Lejondalslott, Utomhusvigsel,Bröllop, Slott Bröllopsring, Detaljer
Bröllop på Lejondals slottBröllopsfotograf StockholmBröllopsfoton, UtsiktBrudpar, Äppellund, Bröllopsfotograf

Similar Posts