Bröllop på Ulriksdals Slottsträdgård

Trädgårsbröllop på Ulriksdals Slottträdgård!

Anna & Tim från England valde att ha sitt bröllop på vackra Slottsträdgården i Ulriksdal samt vigseln i Ulriksdals slottskapell.

Det var  en av det varmaste dagarna och många av gästerna som var från England  bar kilt, helt prefekt klädsel denna dag. Porträttbilderna tog vi i slottsträdgården. Det är verkligen magisk året om, men särskilt när det blommor som mest, vilket det gjorde den här dagen.

En underbar dag där alla ens favoritpersoner delade en av de största dagarna i livet, och avslutades med en grym fest, kan man önska sig mer?

Det var  första gången jag besökte slottsträdgården. Blev helt kär i den underbar miljö, goda vegetariska maten och doften av blommor överallt. Ett perfekt ställe för ett avslappnat trädgårdsbröllop. Jag som älskar blommor och växter trivdes som fisken i vattnet.

Den blomstrande handelsträdgård är en naturskön upplevelse året runt. ”Ladan”, med 6 meters takhöjd och stora gröna växter, rymmer 40–100 middagsgäster. Brudparet har samtidigt tillgång till innergården (utomhus) samt yttre och inre gårdshuset. Här kan närmare 200 gäster mingla.

Bröllop på Ulriksdals Slottsträdgård

Jag kan varmt rekommendera trädgårds caféet  om man vill ha ett härligt avslappnat bröllop  i mysig miljö.

ulriksdals slottkapellUlriksdals slottskapellulriksdals slottskapellUlriksdals Bröllop, Slottscafe

Bröllop på Ulriksdals SlottsträdgårdUlriksdal,Bröllop på Ulriksdals Slottsträdgård

Ulriksdals trädgårscafe

Slottträdgården, Bröllopsfotograf, Ulriksdal

Ulriksdals trädgårdscafe
Rosendals trädgård; Ulriksdal, Bröllopsbilder; BröllopsfotografRosendals trädgård; Ulriksdal, Bröllopsbilder; BröllopsfotografRosendals trädgård


Similar Posts