Bröllop på Bogesunds Slott

Bröllop på Bogesunds Slott en vacker september dag. Fotade ett vackert  bröllop på fantastiska Bogesunds slott i helgen. Det finns ett litet kapell med plats för 50 personer som passar perfekt för vigsel om man är ett mindre sällskap.

Slottets äldsta delar började att uppföras på 1640-talet. I bottenvåningen finns vackra källarvalv och på första våningen en vinterträdgård med plats för 65-70 sittande gäster.  I festsalen med sin fantastiska 1600-talsmiljö på det översta planet kan man ha sittande middag  för upp till 130 sittande gäster

Tyvärr finns det ingen hiss, blev måååånga trappsteg denna dag.

Så vackert ordnat av grymma Affi. Fantastisk miljö att gifta sig i.

https://www.weddingbyaffi.se


Bröllop på Bogesunds Slott

Bogesund slottBröllop på Bogesunds Slott
Bogesund slottBröllopsfotograf, Vigsel på Bogesunds Slott
Bröllopsfotograf, Bogesundslott

Similar Posts