Bröllop på Ruin Retreat

Jag hade äran att fotografera några bröllopsbilder på denna fantastiska plats förra året! Vi var nästan tvungna att avbryta fotograferingen eftersom det regnade som vansinnigt den dagen! Men paret kom hela vägen från Japan och skulle iväg dagen efter. Döm om min förvåning när jag fick se denna fantastiska plats.Jag är så glad att  vi inte ställde in, hur coolt är det här stället? Vi hade en så fantastisk fotografering och några fantastiska moln ☁️ Älskar att ta några dramatiska bilder ibland! Nu är Ruin Retreat nominerad till – Årets byggnad. Ett sånt coolt ställe för bröllop.

I had the honor to shoot some wedding pictures at this amazing place last year! We almost had to cancel the photoshoot since it was raining like crazy that day! But the couple came all the way from Japan and was leaving the next day. So off I went to this amazing place.  Im so glad I did, how cool is this place? We had such a great shoot and some amazing clouds ☁️ Love shooting some dramatic pictures sometimes!

Now Ruin Retreat is nominated to – Building of the year. Such a cool place 🙌🏼

http://ruinretreat.se

Ruin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette Bruzan

Ruin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette BruzanRuin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette BruzanRuin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette BruzanRuin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette Bruzan
Ruin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette BruzanRuin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette BruzanRuin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette Bruzan
Ruin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette BruzanRuin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette BruzanRuin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette BruzanRuin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette Bruzan

Ruin retreat, bröllopsfotograf, priser bröllopsfotograf, Anette Bruzan

Similar Posts