Vinterbröllop på Rosendals trädgård!

Bröllop på Rosendal vilken magisk plats.

Drömmer du om ett vinterbröllop? Någonstans där man kan ha brudskålen i ett växthus med levande ljus och som serverar hemmagjord varm äppeldryck till fördrink ? Då ska du kolla in Rosendals Trädgård. En underbar trädgård ett stenkast från centrala Stockholm. Middagen hålls i det stora växthuset med massa mysigt pynt och fina blommor. Maten som Rosendal serverar är dessutom helt ekologisk och helt fantastisk god!

När Isabelle och Eddie hörde av sig och ville boka mig som deras bröllopsfotograf visste jag att det inte kunde bli annat än bra. Det är svårt att misslyckas med en sådan fin plats som Rosendals Trädgård. Bröllop på Rosendals trädgård är magiskt året om men i December med allt som hör julen till är det verkligen helt enastående.

Isabelle & Eddie gifte sig i Engelska kyrkan tidigare på dagen. Det blev mörkt redan vid 14.00 och så vackert med all julbelysning och pynt på Rosendal. Planerar ni bröllop på Rosendal? Ta gärna med mig, får aldrig nog av detta underbara ställe 🙂

Fler fantastiska bröllop på Rosendal här

Bröllop Engelska kyrkan
Bröllop Engelska kyrkan
Rosendals Trädgård, Vinterbröllop Rosendal
Dukning Rosendall, Vinterbröllop Rosendal
 Vinterbröllop Rosendals trädgård
 Vinterbröllop Rosendals trädgård
Rosendals Trädgård, Bröllop
Rosendals Trädgård, Bröllop Rosendal, Vinterbröllop Rosendal
Äppelglögg
Rosendals Trädgård, Bröllop Rosendal, Vinterbröllop Rosendal
Rosendals Trädgård, Bröllop Rosendal, Vinterbröllop Rosendal
Rosendals Trädgård, Bröllop Rosendal, Vinterbröllop Rosendal
Rosendals Trädgård, Bröllop Rosendal, Vinterbröllop Rosendal
Rosendals Trädgård, Bröllop Rosendal, Vinterbröllop Rosendal
Rosendals Trädgård, Bröllop Rosendal, Vinterbröllop Rosendal
Rosendals trädgård, Vinterbrud, Bröllopsklänning
Rosendals trädgård, Vinterbrud, Bröllopsklänning

Similar Posts