Bröllop på Rånäs Slott

Beläget ca en timme utanför Stockholm är Rånäs Slott lätt att ta sig till, både från stan och från Arlanda flygplats. På Rånäs har man arrangerat bröllop och festligheter under många år och familjen Reuterskiöld lade grunden till det Italien inspirerade slottet redan på 1800-talet. På slottet är inget rum det andra likt. 26 utav rummen är belägna inne på slottet och ytterligare rum finns i  Vallonhuset och i närbelägna Trädgårdsmästare villan samt Oktaven. Här finns plats för ett stort bröllop med många gäster som kan stanna hela helgen.

Bröllop på Rånäs slott är något utöver det vanliga och att få fota bröllop här en sommardag är verkligen helt fantastiskt.

Caroline & Markus fick en helt magisk bröllopsdag på fantastiska Rånäs Slott. Bröllop på Rånäs slott med 26 grader sol, underbart. Allt man någonsin kan önska sig på sin stora dag. Brudparet träffades för första gången under det sista studieåret i Lund, en sen kväll på den ökända studentnationen Casanova. Caroline var utklädd till en skogshuggare och Markus föll pladask

I samband med parets semester i Monaco under sommaren 2017 passade Markus på att fria Bakom casinot i Monte Carlo.

Fler bröllop på slott hittar ni här

Similar Posts