Web Analytics

Bröllop i Djurgårdskyrkan & Spritmuseum

Bröllop i Djurgårdskyrkan & Spritmuseum. En magisk dag med vigsel i söta Djurgårdskyrkan och middagen i Spritmuseum med kök i världsklass. Att vi även lyckades pricka in varje regnuppehåll för porträtten och vid utgången från kyrkan var ett extra plus. Maten på Spritmuseum är av värdklass och har även fått utmärkelse.

Bröllop i Djurgårdskyrkan.

”Årets bästa restaurang ligger på Djurgården”. När krogrecensionerna för det första halvåret sammanfattas konstaterar SvD:s krogredaktör Joanna Drevinger att Spritmuseums restaurang är bäst i Stockholm.

Sarah

"Vi träffades i baren på nattklubben Rose i Stockholm, den 5 februari 2012. Sarah stod och "viftade" till en gammal skolkompis som stod på andra sidan av baren, som visade sig vara Johans vän. I Sarahs viftande vaknade även Johan till, vilket Sarah noterade och ser hur Johan tar sig över till Sarahs sida av baren.  Sen dess har vi mer eller mindre varit tillsammans. 

Johan friade den 18 mars 2017 på Barbados,  Sandy Lane beach, när vi var och hälsade på Sarahs systers familj. Johan lurade ner Sarah till stranden innan en planerad middag med syster och svåger, för att få den "perfekta bilden på solnedgången". Efter ett ANTAL bilder på solnedgången ville Johan fortsätta runt en udde,  medan Sarah som redan var stressad över att vi var sena till middagen, suckade högt och ville inte följa med.

Efter övertalning kom vi runt udden, där det på en enskild strand stod två brinnande facklor precis vid  strandkanten och en kylbox ställd intill ett träd. Johan lurade Sarah att "det verkar som att några ska ha en romantisk middag på stranden", och Sarah smälte totalt! Efter ytterligare ett antal bilder vid facklorna i vattenbrynet började en security camera blixtra från en palm i närheten, varpå Sarah fick fart och sprang runt ett träd.

Där, längre bort, till Sarahs stora förvåning fick hon syn på sin syster, svåger och systerdöttrar smygandes i buskarna -  och förstod inte alls vad de gjorde där! Då drog Johan tillbaka Sarah till facklorna - i solnedgången vid vattenbrynet - och gick ned på knä i den vita, mjuka sanden. 

Först i denna stund förstod Sarah vad som pågick och att allt på stranden var för oss. Därefter kom Sarahs systers familj fram, champagnen poppades och alla skålade tillsammans. 

När pulsen normaliserats och champagnen var uppdrucken gick vi tillbaka till bilen och fortsatte till en underbar middag, som väldigt oväntat blev vår förlovningsmiddag." 

Fler härliga bröllop hittar ni här