Web Analytics

Sommarbröllop på Rosendals trädgård!

Sommarbröllop på Rosendals Trädgård, vilken dröm. Mitt arbete som bröllopsfotograf i Stockholm tar mig alltid till många olika platser.  Mitt hjärta tar alltid ett extra skutt av lycka när jag får fotografera bröllop på Rosendals Trädgård på Djurgården, det är verkligen ett av mina älsklingsplatser i Stockholm. Bara en kort färd bort från stadens brus möts du av fågelkvitter och lantligt lugn med mat av det bästa biodynamiska och ekologiska råvarorna i säsong.  Alltid är så otroligt gott och mycket Vegetariskt att välja på (passar mig perfekt) Malins fantastiska brudbukett var gjord av deras duktiga florist. Så fint att blanda in massa vilda blommor.

Att få ha detta snygga par framför kameran på min favoritplats en sommardag i augusti – ren magi! Vigseln var i den fina gamla kyrkan på Skansen, Seglora Kyrka. Malin och Victor hade både ris och konfetti kanoner utanför kyrkan. Jag älskar när det slängs mycket. Blir så fint på bild. Det söta Skansen tåget transporterade sen gästerna tillbaka till Rosendal.  Så gulligt tåg, mycket uppskattat av alla gäster. Under hela fotograferingen var Malin & Victor  bara stora leenden vilket gjorde mitt jobb ännu mera fantastiskt.

Tack för att ni var så tålmodiga och så härliga att fotografera. Planerar ni bröllop på Rosendal? Ta gärna med mig, får aldrig nog av bröllop på  detta underbara ställe 🙂

Malin

"Vi träffades första året på Handelshögskolan år 2011 när vi gjorde ett projekt i Studentkåren tillsammans. Och har hållit ihop sen dess! Inget frieri, utan mer ett beslut som växte fram tillsammans. Vi drömde om att få ha en härlig fest med nära och kära, i en härlig men avslappnad miljö, därav föll valet på ett sommarbröllop Rosendal trädgård. Malin är också tokig i växter, så kändes passande med ett växthus. Läs gärna om ett vinterbröllop på Rosendal här

.

MUA Nora Kourkis

Bröllopstårta Rosendals Trädgård

Brudbukett Rosendals Trädgård

Klänning ASOS

Bröllopsfotograf Stockholm. Me 🙂

brollop rosendal 1