Web Analytics

Höstbröllop på Såstaholm

I mitt arbete som bröllopsfotograf i Stockholm reser jag oftast ut till där brudparen befinner sig. Jag har nog besökt det flesta lokaler här i Stockholm. En ny favorit är fina Såstaholm som ligger i Täby. Vacker miljö, god mat och trevlig personal allt man kan önska sig för en perfekt bröllopsdag. Höstbröllop på Såstaholm är verkligen något som jag önskar fler bokade, helt fantastiskt. Sommarbröllop i sin ära men det är något med höstbröllop och naturen som är så otroligt vacker.

Helena & Björn gifte sig en vacker Oktober dag med alla naturens sprakande färger som dekor. Höstbröllop på Såstahom, vilken härlig tid för bröllop!

Helena

"Helena kommer från Täby, Björn från Uddevalla. Vi träffades första gången på grand canaria på familjesemester, då va vi 17 år.. Vi håller kontakten ett år tills Helenas dator gick sönder. Några år senare sitter vi på uppropet på personalvetareprogrammet i Umeå. Helena får pirr i magen när hon ser Björn, ovetandes om att de träffats förr. Vi blir första dagen indelade i samma arbetsgrupp och där inser vi att vi träffats förr. Vi har tom bilder på varandra i familjealbumet! Nu börjar klasskamraterna slå vad om att "ni kommer ju gifta er". Vi bor år samma håll så vi tar följe efter dagens slut. Björn får pirr i magen och en månad senare är vi tillsammans och har nu hållt ihop i 14 år. :)"

Se gärna på detta härliga sensommarbröllopet som jag fotograferade i Sept

Bröllop på Såstaholm
Bröllop på Såstaholm, Höstbröllop
Bröllop Såstaholm
Vigsel Såstaholm
Vigsel Såstaholm
Bröllop Såstaholm
Höstlöv Såstaholm