Web Analytics

Lantligt bröllop på Långängens gård

Äntligen ska jag visa er lite från Linneas och Gustafs fantastiska bröllop.

Ett lantligt bröllop på charmiga Långängens gård är alltid lika underbart att fotografera. De gifte sig i Maj förra året och det var en helt magisk dag från början till slut! Äppelträden blommade och vädret visade sig från sin bästa sida. Vigseln var i söta Lidingö kyrka och efter vigseln bar det av till festplatsen med häst och vagn. Långängens Gård  ligger vackert och isolerat endast 15 minuter från Stockholm City med en underbar lada från 1770.

Det är den perfekta platsen för dig som önskar ett bröllop med lantlig och naturnära känsla. Det är en helt fantastisk idyll ute på vischan, fast på Lidingö. Omgivningar med öppna fält och skog. Och här finns världens mysigaste lada att ha fest och middag i. Ladan är sedan 2015 Sveriges mest bokade festlokal för sommarbröllop så vad gärna ute i god tid om ni vill boka ett Lantligt bröllop på Långängens gård.

Tusen tack för en magisk dag med så mycket skratt, värme, kärlek och väldigt god mat.

Tack för att ni valde just mig till er bröllopsfotograf, jag hade så roligt.

Fler bröllop på Långängens gård hittar ni här

Bröllop Lidingö Kyrka
error: Content is protected !!