Vinterbröllop i Sälen

Vinterbröllop i Sälen hur magiskt. Jag har gråtit och jag har skrattat hela helgen med detta fantastiska brudpar. Lousie och Robin valde att ha ett ganska litet bröllop i sälen där det ville fira med närmaste släkt och några vänner. Det älskar naturen och är naturmänniskor så därför fastnade de för skogstema med guldiga detaljer.  Att vakna till en krispig morgon och solen ligger på i snön och allt är vitt och glittrar var något båda gillade lite extra mycket.

Viken helt underbar helg. Tusen tack Lousie och Robin för att jag fick äran att dokumentera ert enastående bröllop. Så mycket värme och kärlek ni visade oss. Kan inte tacka er nog för att ni var så tålmodiga och duktiga i kylan. Tack även till super mysiga Gammelgården för sköna sängar och fantastisk god mat.

Brudparet berättar

Vi träffades på en dejting sida i februari 2014, det var ganska nytt att träffas på nätet så lite pinsamt var det ändå. Vi träffades i 2-3 månader innan Louise sa att vi bara skulle vara vänner. Efter ett tag ångrade Louise sig då hon inte kunde släppa Robin ur tankarna, Det var tur det! 🙂 2017 fick Robin sin 30 års present av Louise att åka till Norge och vandra, Trolltunga, predikstolen och åka till Flåm. Vi gjorde denna resa i slutet av Maj. Innan resan hade vi planerat att vi skulle förlova oss där men Robin hade ringarna och fick bestämma plats.

Vi hade hyrt cyklar i Flåm för att åka tåg upp i berget och cykla nerför berget på den kända Rallarvägen. Det var berg runt omkring oss och vattenfall överallt eftersom snön smälte. När vi kom ner för berget så var det som en dal där två berg hade varsitt vattenfall och blev till en stor flod. Vi stannade och blev fascinerade av det vi såg och då tog Robin fram ringarna och sa: Två vattenfall går ihop till en 🙂

Fler vinterbröllop hittar ni här

Similar Posts