Bröllop på Krägga Herrgård.

Camilla & Jonathan gifte sig på Krägga Herrgård en solig dag i Maj. Krägga ligger bara 45 minuter från storstan, nära Mälarens bris och blomstrande änglamarker.

Camilla och Jonathan ville ha en riktig FEST full med kärlek och skratt. Detta hoppades dom kunna skapa, självklart gemensamt med alla gäster, men i synnerhet tillsammans med sitt härliga bröllopsgäng, tillika de som har tackat ja till vissa nyckelroller i samband med sitt bröllop. Det var många skratt och tårar under dagen. Camilla överraskande Jonathan med att sjunga i kyrkan, inte ett öga torrt 🙂

Det var längesen jag skrattat så mycket på ett bröllop. Tack för att jag fick ta del ev er kärleksfest och för alla härliga skratt. Kan varmt rekommendera Bröllop på Krägga Herrgård, väldigt vacker miljö och sagolikt god mat.

Bruden klänning Pronovias, La Sposa

MUA Lina Lannerhjelm

Skor Jimmy Choo

Fler Maj bröllop hittar du HÄR

featured

Similar Posts