Höstbröllop i Stadshuset en vacker dag i Oktober!

Ett vackert höstbröllop i Stadshuset Stockholm med sprakande höstfärger. Det är så vackert att vigas på hösten i Stadshuset i Stockholm. Färgerna är magiska under dessa månader och trots det lite ostadiga vädret kan det bli fantastiska bilder. Hannah & Erik fick ett fantastisk höstbröllop, trots lite regnskurar kunde vi fotografera massa fina porträtt runtomkring Stadshuset. En vigsel i Stadshuset går otroligt fort, knappt 2 min så är man gift. Sen finns det tid för fotografering och dricka champagne med sina gäster.

Hannahs härliga brudbukett i höstfärger kommer från Flowerbars Sthlm.

Höstbröllop i Stadshuset Stockholm kan jag varmt rekommendera. Efter snart 400 bröllopsfotograferingar i Stadshuset så vet jag alla guldkorn och finaste platserna att fotografera vid, allt för att ni ska få det finaste minnena från er stora dag. Tack Hannah & Erik för att jag fick äran att föreviga er stora dag. Fler bröllop från Stadshuset hittar ni här

featured

Similar Posts