Vinterbröllop på Grand Hotel en gnistrande December dag!

Som så många andra var Natalie och Hampus tvungna att flytta sitt sommarbröllop under pandemin. Istället blev det ett gnistrande vinterbröllop på Grand Hotel i ett julpyntat December. Det blev en fantastisk dag på Grand Hotel med bara den närmaste familjen.

Natalies klänning kommer House of St Patrick från Bröllopsbutiken Skor från Manolo Blahnik.

Natalie.

Vi fick kontakt via Tinder och träffades ganska direkt efter det under sommaren 2016. Första gången vi sågs var vid kl.03 utanför Patricia i Stockholm efter att båda varit på fest på olika håll.

Hampus friade under en överraskningsresa till Amsterdam som Nathalie fått i 30-årspresent. Han friade på Freddy’s Bar som han trott skulle vara fullsmockad men var såpass lugn att vi fick berätta för bartendern att vi förlovade oss. Bröllopet har varit en speciell historia eftersom vi förlovade oss 2019 och ville gifta oss efter ett år. 2020 var inte det bästa året för bröllop, och under året fick allt mer eftergifter göras, vilket som i slutändan resulterat i att vi gifter oss i December istället för Juli, och enbart familjen är närvarande snarare än det stora sällskapet vi tänkt från början.

Istället planerar vi att anordna en stor fest vid ett senare tillfälle där alla våra vänner kan vara med och fira!’

Fler vinterbröllop hittar ni här

featured

Similar Posts