Bröllop Rosendals Trädgård – vinterbröllop

Ännu ett härligt bröllop på Rosendals Trädgård – ett fint vinterbröllop. När Camilla kontaktade mig då hon bivit rekommenderad av ett tidigare brudpar jag fotograferat för sitt vinterbröllop på Rosendals Trädgård blev jag såklart jätteglad. Det är alltid magiskt att fotografera bröllop på Rosendals, vinter som sommar. Då det blir mörkt väldigt tidigt i Januari fotograferade vi First look och porträtten innan solen gick ner vid 15.00! Camillas faster som även är Sveriges första kvinnliga biskop vigde brudparet i ett av växthusen efter solen gått ner. Så fin, stämningsfull och intim vigsel med bara deras närmaste familj & vänner.

Brudbukett från Rosendals trädgård

Hår & Smink Cardell hair & Lounge

Fler bröllop från Rosendals hittar ni här

featured

Similar Posts