Kärleksfest i Stadshuset 18-02-23

En kärleksfest i Stadshuset en kall men solig februaridag en underbar dag för ett bröllop i stadshuset. Det finns något magiskt med vinterbröllop, särskilt när snön ligger på marken och solen glittrar på vattnet.

Att ha sin bröllopsceremoni i stadshuset är ett populärt alternativ för många brudpar. Det är en enkel och bekväm plats att gifta sig på, samtidigt som det ger en formell och officiell känsla till ceremonin.

Att välja rätt kläder är också viktigt för ett bröllop i februari. Gabriella valde en elegant kjol i varmt material, tillsammans med en varm tjock tröja för att hålla värmen, så snyggt. Lovisa valde en snygg kostym som höll värmen och var supersnygg. Efter ceremonin fira brudparet med närmaste vänner och familj .

Sammanfattningsvis kan ett bröllop i stadshuset på en kall men solig februaridag vara en oförglömlig upplevelse. Med rätt planering, kläder och dekorationer kan ni skapa en magisk stund att minnas för livet.

Fler bröllop från Stadshuset hittar ni här

Similar Posts