Bröllop Krusenberg Herrgård

Lina

”Att välja rätt fotograf för vårt bröllop var inte så lätt till en början. Jag träffade några olika fotografer men kände mig inte bekväm med någon förrän jag fick kontakt med Anette. Bortsett från att vara en allmänt bra person, var hon superförstående för vad vi letade efter och kunde ge många bra rekommendationer till andra leverantörer. Hon kopplade mig till personen som gjorde min bröllopssminkning vilket var perfekt! Vi bor i Kanada så vi kunde inte träffa IRL före den stora dagen, men det hindrade oss inte från att vara super bekväma på dagen för vårt bröllop. Anette och hennes assistent gjorde ett fantastiskt jobb med att fånga dagen och natten. Vi hade bett henne att fokusera på uppriktiga bilder och mindre tid på porträtt, vilket hon gladeligen gjorde. Vi fick precis våra bilder några månader senare och WOW vad bra de är! Tack Anette för all din hjälp med att fånga en av de bästa dagarna i våra liv. Jag kunde inte rekommendera henne mer till någon som behöver en bröllopsfotograf!”

Fler bröllop

Makeup
Amanda Dahl

Blommor
Winges blommor

Vigselbågen
Bloomspourmoi

Similar Posts