Web Analytics

Bröllop på Hotel Kung Carl

Clara & Jacobs Citybröllop!

Clara

"Vi träffades under studierna i Linköping. Vi hade gemensamma vänner men kom i ordentlig kontakt på det gamla hederliga sättet - tinder!. V är två personer som gillar storstadens smältdegel, kultur i alla dess former och våra resor brukar ofta bli till ställen med dels vatten (vi älskar havet) och centreras kring matupplevelser som vi planerar och ser fram emot innan. När Jakob tog examen reste vi till en liten engelsk by med ”världens bästa restaurang” (molekylär gastronomi) och åt den mest fantastiska 20-rätters! Clara har tittat på väldigt mycket rom-coms och minns särskilt som liten hur hon såg brudpar inne i stan om somrarna, så hon ser fram emot att vara brud inne i city och få alla blickar mot sig på den stora dagen! Jakobs storslagna plan var att fria under körsbärsträden inne i en japansk trädgård i en park i London. Jakob har nämligen bott i Japan, och Clara i London. Vi hade sedan 2 år biljetter till en föreställning där och åkte dit en aprildag efter en lång jourvecka för Clara. När vi anländer faller snön, inte riktigt den vår-weekend vi tänkt. Första middagen gör Clara brutalt magsjuk och hon är helt däckad och oförmögen att göra/äta/dricka något hela helgen. Men vi släpade oss till parken till trots, det regnar och haglar, är absolut inga blommande träd, men ändå går Jakob ner på knä vid en nyplanterad tulpanrabatt (han hade ju skrivit datumet i ringen!).. det var ett fantastiskt ögonblick oavsett! "

MUA
Sara Ollinen

Blommor

Vida Blommor

Lokal

Hotel Kung Carl

Citybröllop