Web Analytics

BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM

Som bröllopsfotograf i Stockholm har jag mer än 7 år lång erfarenhet. Med nästan över 300 bröllop bakom mig. Jag har fotograferar bröllop på exklusiva slott i bohemiska lador och i gröna växthus . Inget bröllop är för stort eller för litet.

Naturliga och avslappnade bilder är vad jag vill skapa med mina brudpar.

Någon av det jag älskar allra mest med bröllop är människorna, möten, stämningen, skratt och tårar. En bröllopsdag är fullt av vackra ögonblick. Jag älskar skog och mark och naturliga bilder i fint ljus. Jag tror också det är viktigt att ha en bröllopsfotograf som man känner att man klickar med. Det är då kan jag fånga den där genuina känslan som jag vill åt. Jag har utan tvekan världens bästa jobb som varje år får ta del av alla nya möten och alla fantastiska bröllop. Jag träffar gärna alla mina lokala brudpar på ett konsultationsmöte, innan bröllopet för att brudparen ska få känna efter om vi är en bra match, det är extra trevlig och borgar för att bröllopsdagen blir avslappnad och brudparet kan slappna av och vara trygga med mig som bröllopsfotograf.

Under lågsäsong oktober till 1 maj tar jag även emot kortare bokningar i Stockholm samt bröllop i Stockholms Stadshus.

Bröllop på Rosendals Trädgård

BOKNING

Tänk gärna på att vara ute i god tid med er bokning. Lördagar under högsäsong (maj-augusti) bokas upp väldigt snabbt. Jag är stolt vinnare av Europe’s best wedding photographs of the year och utvald medlem i Sveriges bästa bröllopsfotografer. Jag lägger ner mycket själ och hjärta i varje brudpar jag fotograferar.

För att boka mig som er fotograf behöver jag ett signerat kontrakt och 50% i bokningsavgift. Datum är till 100% bokade när kontrakt är påskrivet och bokningsavgiften är betald.Beroende på säsong tar det ca 4 – 12 veckor att få era bilder levererade. Behöver ni även någon som filmar? Jag samarbetar med David Cartier från Josué film.

Mina bröllop har blivit publicerade på flera av det största bröllopsloggarna som Sisters In Law, The Norwegian wedding blogg, Two bright Light, Golden Locket, Ditt Bröllop, Rustic Wedding chic, Aile Perfect, The Knot and so on..

I alla mina bröllopsfotograferingar ingår:

Bokningsmöte, planering av er dag. Jag hjälper er gärna att planera ert bröllop så att dagen inte förstörs av stress utan att ni istället hinner njuta av varandra, dagen och även har det kul på fotograferingen!

.Högupplösta bilder levereras i ett bildgalleri till din dator/smartmobil som ni kan dela med familj och vänner!

.Full support, före och efter ert bröllop. Jag har fotograferar över 300 bröllop, så fråga mig gärna om ni undrar över något!

.I mina stora paket – Weekend & Heldag deluxe ingår det även en förlovningsfotografering innan bröllopsdagen!

.Jag erbjuder vackra och exklusiva fotoböcker i flera storlekar och med olika omslag!

.Jag tipsar gärna om det bästa leverantörerna som gör tårtorna, floristerna och mycket mer!

Besök gärna min  Instagram så att du vet vad du kan förvänta dig om du skulle boka mig som fotograf för ditt bröllop i Stockholm. Har du frågor så använd gärna mitt kontaktformulär så svarar jag snabbt jag kan! Det går självklart bra att ringa också om du hellre vill det: 0708104401.

BRÖLLOPSFOTOGRAF STOCKHOLM PRISER

Maila mig idag på info@anettebruzan.com för att boka bröllopsfotograf till ditt bröllop i Stockholm!

För priser och paket för bröllopsfotograf i Stockholm med omnejd så maila direkt till info@anettebruzan.com

Bröllop maj-september: Startar mina priser på  25.000 kr

Bröllopsfotograf Stockholm